Speltherapie vlak bij Arnhem

Heeft je kind problemen en ben je op zoek naar speltherapie in de omgeving van Arnhem? Ontdek dan wat PPZ Kind & Jeugd in Zevenaar voor je kan betekenen. Wij zijn gespecialiseerd in de begeleiding van kinderen en jongeren tussen de zes en achttien jaar met psychische problemen en klachten. Ook speltherapie behoort tot de mogelijkheden in onze praktijk in de buurt van Arnhem. Tijdens het intakegesprek bekijken we of dit passend is bij het kind en de problematiek.

| Speltherapie bij onze praktijk nabij Arnhem helpt je kind te ontspannen

Bij speltherapie in onze praktijk nabij arnhem pakt onze psychotherapeut de klachten van je kind aan door te leren hem of haar beter te begrijpen. Voor kinderen is spelen een manier om te praten. Hierdoor uit je kind ook gemakkelijker gevoelens, verwerkt ervaringen op de juiste wijze en doet nieuwe inzichten op. Onze therapeut bouwt tijdens de speltherapie in onze praktijk vlak bij Arnhem een hechte band op met het kind. Zo voelt het kind zich op zijn of haar gemak en ontstaat er heldere communicatie, waardoor problemen makkelijk in kaart worden gebracht en een oplossing zoeken eenvoudiger wordt.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Ontdek wat we voor je kunnen betekenen

Ben je van mening dat kinderpsychologie of -psychotherapie nabij Arnhem de oplossing is voor je kind en wil je daarom PPZ Kind & Jeugd inschakelen? Ontdek dan wat we voor jou en je kind kunnen betekenen en neem contact met ons op. Vervolgens kijken onze therapeuten en psychologen voor kind en jeugd in onze praktijk in Zevenaar, vlak bij Arnhem of speltherapie een optie is voor je kind of jongere. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@ppzevenaar.nl. Bellen is mogelijk op werkdagen, hiervoor bereik je ons via 06 – 86 62 72 75 of 06 – 30 14 96 43.

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar