De expert in kinderpsychologie in regio Arnhem

Voor expertise op het gebied van kinderpsychologie kun je uitstekend terecht bij onze praktijk in regio Arnhem. PPZ Kind & Jeugd, expert in psychologie gevestigd in Zevenaar, biedt een helpende hand bij kinderen die met psychische klachten rondlopen. Of het nu om (ontwikkelings-)stoornissen, persoonlijke problemen of specifieke trauma’s gaat, onze professionals zorgen ervoor dat het kind zich beter voelt via een van onze uiteenlopende behandelingen op gebied van kinderpsychologie.

| Kinderpsychologie volgens een gezinsgerichte visie

Dat volwassenen last kunnen hebben van psychische klachten weet iedereen, maar minder mensen staan stil bij de mentale gezondheid van kinderen. Nochtans kunnen ook kinderen ernstige klachten hebben op gebied van psychologie. Somberheid, spanning en angsten zijn enkele vormen van psychische klachten die kinderen ervaren. Ouders willen hun kind graag helpen dit op te lossen, maar dit blijkt vaak nogal lastig te zijn. Gebruik maken van kinderpsychologie is in dat geval een goede oplossing, en daarvoor zit je bij onze kinderpsychologen helemaal goed. Wij hebben namelijk een gezinsgerichte visie en houden zowel rekening met de situatie van het kind als die van de ouder. Uiteraard is de behandeling in de eerste plaats toegespitst op het kind, maar we betrekken ook altijd de ouders zo veel mogelijk. H et is namelijk belangrijk om de cirkel rond te maken. We luisteren steeds grondig naar jouw en je kind en stellen op basis hiervan een behandelplan voor de psychotherapie op. Zo verzorgen we altijd psychologie voor kinderen op maat.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Maak een afspraak met onze professionals

PPZ Kind & Jeugd helpt je kind graag van zijn of haar klachten af. Als kinder- en jeugdpsycholoog nabij Arnhem en expert op het gebied van kinderpsychologie, zorgen we voor een passend behandeltraject voor je kind bij onze praktijk. Heb je interesse in de diensten van een psycholoog jeugd en kind? Maak dan direct een afspraak met onze professionals via 06 – 86 62 72 75 of 06 – 30 14 96 43. Wil je liever een e-mail sturen? Doe dit dan naar info@ppzevenaar.nl.

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar