Een psycholoog voor kind en jeugd vlak bij Arnhem

Bij onze praktijk in Zevenaar kun je terecht als je een psycholoog zoekt met de focus op kind en jeugd in de buurt van Arnhem. PPZ Kind & Jeugd, gevestigd in Zevenaar, biedt diagnostiek en behandeling aan kinderen die bijvoorbeeld ontwikkelingsproblemen, trauma’s of andere problemen hebben. Als experts binnen de kinder- en jeugdpsychologie weten we precies hoe we je kind op de juiste wijze moeten helpen nabij Arnhem. Onze psychologen sporen de problemen op en gaan gericht aan de slag om een passende oplossing voor je kind te vinden.

| Een psycholoog kind en jeugd nabij Arnhem die gevoelens uiten stimuleert

Er zijn verschillende redenen waarom kinderen niet lekker in hun vel zitten. Denk bijvoorbeeld aan sociale problemen omdat het kind moeilijk sociale contacten legt, emotionele problemen door een scheiding of door het overlijden van een dierbare. Ook aandoeningen zoals ADHD kunnen hieraan ten grondslag liggen. Wij hebben als psycholoog voor kind en jeugd vlak bij Arnhem alle kennis van de kinder- en jeugdpsychologie en we weten precies hoe we met het kind in gesprek moet gaan. Als onderdeel van kinder- en jeugdpsychologie leggen onze kinderpsychologen vlak bij Arnhem verder ook de nadruk op de rol van ouders in het behandelproces, om zo tot een totaaloplossing te komen.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Neem contact met ons op

Wil je ons in de buurt van Arnhem als psycholoog voor kind en jeugd inschakelen? Kies dan voor onze diensten met betrekking tot psychologie voor kinderen vlak bij Arnhem. We weten als psychotherapeut precies hoe we je kind het best helpen. Onze psycholoog kind en jeugd vertelt je graag meer over de mogelijkheden en staat je bij met deskundig advies in de buurt van Arnhem. Heb je vragen over onze mogelijkheden op het gebied van kinder- en jeugdpsychologie nabij Arnhem? Neem dan contact met ons op via info@ppzevenaar.nl of op werkdagen via 06 – 86 62 72 75 (Jeske) of 06 – 30 14 96 43 (Tanja).

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar