Een psycholoog voor kind en jeugd vlak bij Arnhem

Bij onze praktijk kun je terecht als je een psycholoog zoekt met de focus op kind en jeugd in de buurt van Arnhem. PPZ Kind & Jeugd, gevestigd in Zevenaar, biedt diagnostiek en behandeling aan voor kinderen die bijvoorbeeld ontwikkelingsproblemen of andere problemen hebben. Als experts binnen de kinder- en jeugdpsychologie weten we precies hoe we je kind op de juiste wijze moeten helpen. Onze psychologen sporen de problemen op en gaan gericht aan de slag om een passende begeleiding voor je kind te vinden.

| Een psycholoog voor kind en jeugd die je kind stimuleert om gevoelens te uiten

Er zijn verschillende redenen waarom kinderen of jongeren niet lekker in hun vel zitten. Denk bijvoorbeeld aan sociale problemen omdat het kind moeilijk sociale contacten legt, emotionele problemen door een scheiding of door het overlijden van een dierbare. Ook aandoeningen zoals ADHD kunnen hieraan ten grondslag liggen. Wij hebben als psycholoog voor kind en jeugd alle kennis van de kinder- en jeugdpsychologie en we weten precies hoe we met het kind in gesprek moeten gaan. Zo achterhalen we waar de problemen liggen en hoe we die het best aanpakken. Als onderdeel van kinder- en jeugdpsychologie leggen onze kinderpsychologen verder ook de nadruk op de rol van ouders in het behandelproces, om zo tot een totaaloplossing te komen. Het is belangrijk dat het kind weet dat hij of zij er niet alleen voor staat en dat ook de omgeving positief mee-evolueert.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Neem contact met ons op

Wil je ons als psycholoog voor kind en jeugd inschakelen? Kies dan voor onze diensten met betrekking tot psychologie voor kinderen. We weten als ervaren jeugdtherapeut precies hoe we je kind het best helpen. Onze psycholoog kind en jeugd vertelt je graag meer over de mogelijkheden en staat je bij met deskundig advies. Wil je jouw kind aanmelden voor onze kinder- en jeugdpsychologie? Neem dan contact met ons op via info@ppzevenaar.nl of op werkdagen via 06 – 86 62 72 75 (Jeske) of 06 – 30 14 96 43 (Tanja).

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar