Een psychotherapeut gefocust op het kind

Een psychotherapeut van PPZ Kind & Jeugd staat graag klaar om je kind te helpen wanneer er complexe psychische klachten of problemen zijn. In onze praktijk in Zevenaar zetten wij psychotherapie in waar dat nodig is om zo de klachten van kinderen te verminderen. Hierbij maken we gebruik van verschillende soorten behandelingen, die uiteraard afgestemd zijn op de wensen van de ouder en het kind.

| Onze psychotherapeut zorgt voor een behandeling die bij je kind past

Psychotherapie voor kinderen en jongeren is erop gericht om de jeugd tussen de zes en achttien jaar met psychische klachten en gedragsproblemen te behandelen. Met onze professionele behandelingen zorgen we ervoor dat het kind actief aan het probleem werkt. Een mogelijke vorm van psychotherapie voor kinderen is speltherapie bij ons in Arnhem, waarbij spel wordt ingezet om een kind te begrijpen. Echter zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Wanneer de behandeling van de psychotherapeut aansluit bij je kind, nemen de klachten vanzelfsprekend af. Gevolg hiervan is dat het kind zich beter voelt en daardoor beter functioneert in zijn of haar sociale omgeving. Hierbij besteedt de psychotherapeut ook aandacht aan de rol van de ouders van het kind, om zo tot een totaaloplossing te komen.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Meld je kind aan bij onze praktijk

Zie je psychotherapie voor kinderen als de oplossing voor je kind? Meld je kind dan aan bij onze praktijk in Zevenaar en de psychotherapeut plant al snel een afspraak met je in. Wil je meer weten over onze diensten, bijvoorbeeld op het gebied van kinderpsychologie nabij Arnhem? Of wil je je kind meteen aanmelden bij onze jeugdpsycholoog vlak bij Arnhem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 – 86 62 72 75 of 06 – 30 14 96 43. Indien gewenst kun je ook e-mailen naar info@ppzevenaar.nl.

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar