Een psychotherapeut gefocust op het kind

Een psychotherapeut van PPZ Kind & Jeugd staat graag klaar om je kind te helpen wanneer er complexe psychische klachten of problemen zijn. In onze praktijk in Zevenaar zetten wij psychotherapie in waar dat nodig is om zo de klachten van kinderen te verminderen. Hierbij maken we gebruik van verschillende soorten behandelingen, die uiteraard afgestemd zijn op de specifieke noden van je kind. We proberen jou als ouder ook zoveel mogelijk bij de behandeling te betrekken.

| Onze psychotherapeut zorgt voor een behandeling die bij je kind past

Psychotherapie bevordert de ontwikkeling van kinderen en helpt hen om zich beter in hun vel te voelen en op gezonde wijze met problemen om te gaan. Wanneer je merkt dat je kind met bepaalde zaken worstelt en je zelf geen oplossing vindt, is het dus best om een deskundige psychotherapeut in te schakelen. Onze ervaren kinderpsycholoog is de ideale persoon hiervoor. Met onze professionele behandelingen zorgen we ervoor dat het kind actief aan het probleem werkt. Zeker bij jonge kinderen kiezen we vaak voor speltherapie, een vorm van psychotherapie waarbij spel wordt ingezet om een kind te begrijpen. Echter zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden, zoals EMDR-therapie. Wij denken steeds grondig na over de keuze voor de behandeling, zodat het kind zich beter voelt en daardoor beter functioneert in zijn of haar sociale omgeving. Hierbij besteedt onze psychotherapeut ook aandacht aan de rol van de ouders van het kind, om zo tot een totaaloplossing te komen.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Meld je kind aan bij onze praktijk

Zie je psychotherapie voor kinderen als de oplossing voor je kind? Meld je kind dan aan bij onze praktijk en de psychotherapeut plant al snel een afspraak met je in. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in zowel kinder- als jeugdpsychologie, kunnen kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar bij ons terecht voor professionele psychotherapie. Neem contact met ons op om een eerste afspraak in te plannen door te bellen naar 06 – 86 62 72 75 of 06 – 30 14 96 43. Indien gewenst kun je ook e-mailen naar info@ppzevenaar.nl.

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar