Een jeugdpsycholoog in regio Arnhem

Indien je een ervaren jeugdpsycholoog zoekt die gevestigd is in de buurt van Arnhem, is PPZ Kind & Jeugd in Zevenaar dé praktijk voor jou en je tiener. Onze psychologen zijn al jarenlang actief en behandelen kinderen en jongeren met psychische problemen en ze helpen jouw puber dan ook graag met zijn of haar klachten. Ontdek welke klachten onze jeugdpsycholoog allemaal behandelt en informeer gerust naar de mogelijkheden voor de situatie van jouw tiener!

| Een jeugdpsycholoog die zorgvuldig te werk gaat

Het behandelaanbod van onze psycholoog voor kind en jeugd is zeer divers. Uiteraard hangt de behandelmethode af van de klachten die je kind ervaart. Zoek je een jeugdpsycholoog voor ADHD of ASS? Of is er sprake van specifieke gedrags- of sociale problemen? De jeugdpsycholoog van onze praktijk gaat in gesprek met de jongere en zoekt naar de aard van de klachten. Hierbij gaan wij zorgvuldig te werk en houden we te allen tijde rekening met de gevoelens van de jongere. Het doel is de klachten weg te nemen en de jongere te helpen in zijn of haar ontwikkeling. Dit is beter voor zowel de jongere zelf als voor zijn of haar sociale omgeving.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Plan een afspraak bij ons in

Wil je een kinderpsycholoog nabij Arnhem inschakelen die jongeren helpt bij psychische problemen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen met een jeugdpsycholoog van onze praktijk. Voor meer informatie over de werkwijze van onze jeugdpsycholoog bereik je ons via 06 – 86 62 72 75 of 06 – 30 14 96 43, of per e-mail via info@ppzevenaar.nl. Lees ook gerust de regelementen door voor meer informatie over onze diensten.

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar