Kinderpsycholoog bij trauma’s

Onze kinderpsycholoog heeft veel ervaring met de behandeling van trauma’s bij kinderen. PPZ Kind & Jeugd uit Zevenaar is een psychologenteam dat zich toespitst op patiënten van zes tot en met achttien jaar. Bij onze kinderpsycholoog reken je steeds op een ruime expertise omtrent het behandelen van trauma’s en een begeleiding op maat.

| Een goede kinderpsycholoog is essentieel voor de verwerking van trauma’s

Zo goed als iedereen wordt vroeg of laat geconfronteerd met een schokkende of ingrijpende gebeurtenis. Doorgaans lukt het om deze na verloop van tijd zelf te verwerken, maar soms lukt dit niet en leidt dit tot blijvende psychische en fysieke klachten. Ook bij kinderen kan dit voorkomen en ernstige problemen in hun ontwikkeling veroorzaken. Met name wanneer kinderen meerdere traumatische ervaringen meemaken of onvoldoende emotionele steun krijgen, heeft dit vaak blijvende effecten. Het is dan zaak om een goede kinderpsycholoog in te schakelen die de juiste begeleiding kan bieden bij trauma’s. Onze kinderpsychologen zijn hiervoor de ideale partij. Met de hulp van speciale psychotherapie afgestemd op kinderen zorgen wij ervoor dat je kind de traumatische gebeurtenis(sen) een plaats kan geven. Met name EMDR is hiervoor een heel geschikte techniek. We betrekken de ouders of opvoeders ook steeds bij deze behandeling, om de cirkel rond te maken.

Voor al uw vragen kunt u ons bereiken door op de onderstaande knop te klikken.

| Schakel de hulp van onze specialisten in

Kampt jouw kind met traumagerelateerde klachten en ben je op zoek naar een goede kinderpsycholoog die ervaring heeft met de behandeling van trauma’s? Dan ben je hier van harte welkom. Wij behandelen ook jongeren met trauma’s. Maak snel een afspraak met onze specialisten door te bellen naar 06 – 86 62 72 75 of 06 – 30 14 96 43. Je kan eveneens een e-mail sturen naar info@ppzevenaar.nl.

Psychologie en Psychotherapie Zevenaar